Äkta jaktkänsla
Välkommen till ett stort fint vildsvinshägn

Priser & Bokning

Nedan kan du boka din hund på lediga tider hos någon av våra bedömare. Du är varmt välkommen att här boka in dig och din hund på lediga tider på önskad tjänst. 

Laddar…
Priser
Jensens vildsvinshägn_magnus_jensen
  • Hundträning vardagar 800 kr (per hund för varje påbörjad timma)
  • Hundträning lör-sön och helgdagar 1000 kr (per hund för varje påbörjad timma)
  • Att skjuta vildsvin för egen hund 3500 kr (Ring alltid innan bokning av denna tjänst för att kontrollera tillgängligheten)
  • Du kan även köpa köttet 30 kr/kg passad. 55kr/kg passad och flådd.
  • SKK Diplomtest/Anlagstest med godkänd bedömare. 1500 kr (per hund för varje påbörjad timma)
När du bokar hos oss så får du alltid med dig en bedömare. Du bokar bedömaren i totalt 60 minuter. Under denna tid går ni igenom hur anlagstestet går tillväga. Ni kommer att ge hunden möjlighet till att söka ut eller ta spår för att själv söka sig till vildsvinen. Hunden erbjuds sedan att arbeta aktivt med vildsvinen i 30 minuter. Här bedöms hundens arbetssätt och vilka egenskaper den använder. Under arbetet kan man passa på att bekräfta hunden och berömma hunden i exakt rätt ögonblick. Det är ett effektivt sätt att stärka hunden mentalt. Ett tips är även att träna inkallning under testet. Anlagstestet avslutas med att bedömaren och hundägaren går igenom och summerar hundens arbetsprestation. Alla får med sig goda råd och tips inför framtiden.
Du är alltid välkommen att Maila info@anlagstest.se för mer information